(0)

Poilsis sodyboje žiemos metu

Poilsis sodyboje žiemos metu

Sodyba "Dzūkijos uoga" organizuoja laisvalaikio pramogas  gamtoje šaltuoju periodu

Sodyba siūlo aktyvaus poilsio programas Dzūkijos nacionalinio parko gamtoje. 

Daugiau informacijos apie pramogas:  kaimo turizmas žiemą >>

Sodyba su pirtimi >>

 

Kitos patirtys
Pirtis
Po dienos įspūdžių galite apsilankyti pirtelėje, kur atsipalaiduosite ir akimirksniu pamiršite visus rūpesčius. Pasikaitinus – atsigaivinsite švariame ir saugiame tvenkinyje.
Skaityti
Šaudymas iš lanko bei pneumatinio ginklo
Norintiems ekstremalesnių pojūčių siūlome išmėginti savo jėgas bei taiklumą šaudant iš pneumatinio ginklo, o norintys prisiminti vaikystę gali pasirinkti šaudymą iš lanko į stacionarius taikinius. Apmokysime kaip reikia naudotis inventoriumi, supažindinsime su ginklais. Abi pramogos vykdomos lauke, esant geram orui.
Skaityti
Arbatos kelias Anykščiuose
Vaistažolių guru Ramūnas rengia edukacines programas vaikams ir suaugusiems apie Anykščių krašte augančias vaistažoles. Organizuoja gilių kavos, tautinio paveldo vaistažolių mišinių arbatų degustacijas, rengia mini seminarus apie Anykščių krašto vaistažoles ir jų poveikį organizmui, vyksta arbatos gėrimo ceremonijos gamtoje. Tai programa vaikams ir suaugusiems, per kurią dalyviams:...
Skaityti
Pirtis
Sodyboje “Esina”, ant ežero kranto įrengta puiki pirtis. Pagrindinė pirties patalpa talpina iki 10 žmonių. Įrengtas dušas bei jaukus kambarėlis, kuriame galima maloniai pabendrauti.
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai