(0)

Dzūkiškos bandos

Dzūkiškos bandos
Kaina
4 - 5,5 €
Atostogaudami kaime, gamtos apsuptyje, netoli Geležūnų kaimo išbandykite edukacinę programą „Dzūkiškos bandos“. Programos trukmė 2 val., kurią gali mėgautis ir suaugę, ir vaikai.
Šioje programoje susipažinsite:
  • su bulvinių dzūkiškų bandų paruošimu ir kepimu ant kopūsto lapo duonkepės krosnyje;
  • patys turėsite galimybę pašauti bandą nuo ližės krosnyje;
  • su įvairiais bulvių patiekalais;
  • kol bandos keps, galima aplankyti Nemajūnų krašto lankomas vietas.
Kitos patirtys
Irklenčių nuoma
Pripučiamų ir presuoto polietileno irklenčių nuoma Šventosios upe Anykščių rajone.
Skaityti
Čiuožimas ir sniego tinklinis
Šaltą žiemą nuvalome sniegą nuo užšalusio tvenkinio ir tvenkinys tampa puikia čiuožykla. Atsivežkite savo pačiūžas ir mėgaukitės nuostabiu žiemos sportu! Kiti gali suburti komandą ir išmėginti jėgas sniego tinklinio aikštelėje.
Skaityti
Plaustų nuoma
Norintiems pabendrauti, siūlome išbandyti žygį plaustu Šventosios kraštovaizdžio draustiniu. 7 km maršrutą įveikste per ~6 val. Pakeliui - viena įdomausių Šventosios vietų - Lašinių rėva (slenkstis) ir Jasiūno malūno liekanos. Nuomojame 6, 10 ir 20 vietų plaustus (atitinkamai rekomenduojami plaukti iki 5, 7  ar 14 žmonių grupėms).
Skaityti
Edukacija bityne
Bites ir jų gyvenimą nuolat supa savita magija – toks mažas vabzdys gali nukeliauti galybes kilometrų, sukurti tokius stebuklingus produktus ir puoselėti nuolat atsinaujnančią ir tobulus bendravimo įgūdžius įvaldžiusią šeimą. Mus sužavėjo ir vis dar žavi darbštuolių gyvenimo vingiai ir jų sugebėjimai. Sukaupėme nemažai žinių, kuriomis mielai dalijamės su visais, kas tik to nori. Kviečiame kartu pajausti bičių gyvenimo magiją, iš arčiau susipažinti su...
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai