(0)

Kūno įvyniojimo ritualas su šokolado kauke “Šokoladinis sapnas”

Kūno įvyniojimo ritualas su šokolado kauke “Šokoladinis sapnas”
Kaina
Nuo 60 €
Trukmė
2 val.
Papildoma informacija
Būtina išankstinė registracija.

Tai procedūra, kuri apsupa kūną aromato dvelksmu. Šokoladas susipynęs su vyšnių aromatu, atskleidžia kvapų gamas, kurios pakelia nuotaiką ir leidžia pasinerti į svajas. Kūno šveitimas atliekamas vyšnių šveitikliu - sudrėkina odą, panaikina negyvas kūno ląsteles. Šokolado kaukė kūnui pasižymi maitinamuoju bei detoksikuojančiu poveikiu. Oda tampa gaivi, lygi ir elastinga. Atpalaiduojantys masažo judesiai po įvyniojimo nuneša į ramybės oazę.

Procedūrą sudaro: Pėdų vonelė + kūno šveitimas + įvyniojimas į šokolado kaukę + demakiažas (jeigu atliekamas veido masažas) + veido arba pėdų masažas (pasirinktinai) + dušas + masažas + fitoterapija (poilsis su arbata). 

Kitos patirtys
Sveikatinimo programa "Gamtos galios"
Geriausias būdas atgauti žvalumą, jėgas bei sveikatą - naturalių ryšių atstatymas su mus supančia aplinka, laikinę gamta.  Nors trumpam gyvensime pagal  Saulės ir Žemės  ir savo įgimtus ritmus, savo tempą. Tuo pagrįsta ši  programa, ji sudaryta iš dviejų dalių - išvykos ir pirties.
Skaityti
Pasikaitinkite kubile
Karštas kubilas, dar vadinamas japoniška pirtimi, yra labai naudingas sveikatai. Tai ne tik puiki pramoga visais metų laikais, bet ir sveikatos šaltinis. Sušilęs kūnas padeda geriau išsimiegoti, fizinis atsipalaidavimas padės pabėgti nuo streso ir nerimo. Pasimėgavę kubilų jausitės pailsėje, o ką kalbėti apie draugų kompaniją ir smagiai praleistą laiką. Atvykite į sodybą ir mėgaukitės papildomomis pramogomis.
Skaityti
"Grūdo kelias" (miškas + muziejus + paskaita)
Kūno ir sielos  kelionė po medžių ir akmenų  karalystę. Apsilankysite miške, akmenų labirinte. Pabūvosite prie stebuklingo, norus pildančio, net 7 kamienų Ąžuolo, kuriam 300 metų! Pažintinis apsilankymas vandens malūno kuris pastatytas 1851 m., muziejuje. Kartu su gidu prariedėsime visą grūdo kelią, susipažinsime su “Angelų Malūno” istorija. Patys savo rankomis paliesite visus autentiškus malūno įrengimus. Paskaita apie Lietuvišką gerąją...
Skaityti
"Pažintis su pirties magija, gamtos malonumai"
Masažu galima profilaktiškai palaikyti sveikatą, atstatyti sveikatą, gydytis, tinkami parinkus masažo būdą ir augalų kvapus gautus garo būdu. Masažas ir pirtis vienas kitą sustiprina ir efektas būna daugiau negu dvigubas.
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai