(0)

Nugaros masažas

Nugaros masažas
Kaina
Nuo 30 €
Trukmė
30 min.
Papildoma informacija
Būtina išankstinė registracija.

Tai masažas, kurio metu atpalaiduojami įsitempę nugaros raumenys. Šis masažas apima visą nugarą: nuo pakaušio iki sėdmenų, jis ne tik sustiprins nugaros raumenis, bet ir nuims susikaupusią įtampą nugaroje ir pečių juostoje, suaktyvins kraujotaką, padės atsikratyti fizinių bei psichologinių sunkumų. Tai veikia kaip prevencinė priemonė gerai savijautai ir oriam gyvenimo būdui.

Procedūrą sudaro: pėdų vonelė + viso kūno masažas + poilsis su arbata.

Kitos patirtys
Pokylio katamaranas (6-8 vietų)
Skaityti
Dzūkiškos bandos
Atostogaudami kaime, gamtos apsuptyje, netoli Geležūnų kaimo išbandykite edukacinę programą „Dzūkiškos bandos“. Programos trukmė 2 val., kurią gali mėgautis ir suaugę, ir vaikai. Šioje programoje susipažinsite: su bulvinių dzūkiškų bandų paruošimu ir kepimu ant kopūsto lapo duonkepės krosnyje; patys turėsite galimybę pašauti bandą nuo ližės krosnyje; su įvairiais bulvių patiekalais; kol...
Skaityti
Kubilas - lauko pirtis
Sodyboje yra dvi lauko pirtys – kubilai. Juose vanduo įkaitinamas iki 39 – 45 Celsijaus laipsnių, tad mėgautis šiluma gryname ore, po atviru dangumi ir grožėtis gamtos vaizdais galima net per didžiausius žiemos šalčius. Didesniame kubile vienu metu gali kaitintis iki 10 asmenų, mažesniame – iki 7.
Skaityti
Tradicinis karaimų patiekalas
Tikruose karaimų bendruomenės namuose, dalyvaujant vienos iš mažiausios tautinės mažumos Lietuvoje ir Trakuose – karaimų atstovui, kviečiame susipažinti su karaimų gyvenimo būdu, tradicijomis, papročiais. Sužinosite apie tradicinius, žinomiausius karaimų patiekalus, pasidžiaugsite pačių paruoštu kibinu ir kitų patiekalų gardumu.
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai