(0)

Gyvas stalo futbolas

Gyvas stalo futbolas
Kaina
Nuo 50 €
Trukmė
1 val.
Papildoma informacija
Papildoma valanda - 25 Eur.

Gyvas stalo futbolas – tai visiems puikiai žinomo stalo žaidimo padidinta versija, kurioje plastikinių figūrėlių vietą užima žmonės. Žaidimo tasyklės yra tokios pat kaip ir tradiciniame stalo futbole, tačiau teigiamų emocijų gerokai daugiau. Kadangi į vieną skersinį įsikibę žaidėjai gali judėti tik ta pačia kryptimi ir dar turi susižaisti su prie kitų skersinių esančiais komandos nariais, žaidimas puikiai tinka komandinio darbo įgūdžių ugdymui. Vienu metu gali žaisti 10 žmonių (5 prieš 5).

Kitos patirtys
Boulingas
Sodyba „Karpynė“ siūlo daugelio pamėgtas pramogas. Boulingo ir biliardo mėgėjams įrengta netradicinio interjero erdvė su biliardo stalu bei 4 takelių boulingu. Daugiau informacijos ČIA
Skaityti
Čiuožimas ir sniego tinklinis
Šaltą žiemą nuvalome sniegą nuo užšalusio tvenkinio ir tvenkinys tampa puikia čiuožykla. Atsivežkite savo pačiūžas ir mėgaukitės nuostabiu žiemos sportu! Kiti gali suburti komandą ir išmėginti jėgas sniego tinklinio aikštelėje.
Skaityti
Pirtininkės paslaugos
Nijolė yra masinių švenčių režisierė. Rengia bei veda šventinius pirties vakarus, kuriuose gali būti ir didesnis žmonių skaičius. Puikiai suvokia, kokią didžiulę svarbą turi ne tik fizinė sveikata, bet ir mūsų dvasinė būsena, proto ir širdies harmonija, žmogiška laimė, pirtyje rengia įvairias asmeninių ir kalendorinių švenčių apeiginius pirties vakarus.  Užsisakius Nijolės paslaugas mūsų pirtyje, taikoma nuolaida .
Skaityti
Šeimų pirtis
Pirties programa  VAIKŲ PIRTIS  (iki 10 – 15 vaikų)   Tai žaisminga pirtis. Vaikai daug maudosi, susipažįsta su augalais, per savo pojūčius supranta, kokia miela pirtis yra iš tiesų. Šioje programoje padedant pirtininkui, vaikai viską daro patys.  3 – 4 užėjimai  į pirtį. PLAČIAU APIE PROGRAMĄ Šiltos vandens vonelės kojoms. Pirmas kūno prašildymas, šiluma, kvapai, kūno atpalaidavimas....
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai