(0)

Etnografinė vakaronė

Etnografinė vakaronė
Kaina
Nuo 10 €
Papildoma informacija
Kaina asmeniui.
Kitos patirtys
Pirtis ir kubilas
Sodyboje įrengta pirtis, kubilas. Galima užsisakyti profesionalaus pirtininko paslaugas. Pirtyje patirti malonumai ir švarus šaltinio vanduo dviejuose dideliuose tvenkiniuose padės susigrąžinti jėgas ir žvalumą.
Skaityti
Lietuviškas midus
Atvykę svečiai turės galimybę aplankyti gamybos patalpas bei rūsius, kuriuose laikomi ir brandinami midūs ir midaus gėrimai. Sužinosite, kokie technologiniai procesai vyksta gamybos metu ir kokios žaliavos bei ingredientai naudojami midaus gamybai. Rūsiuose sklindantys įvairūs medaus bei žolelių kvapai dar labiau sustiprins pojūčius ir padidins patirtą įspūdį. Svarbu žinoti, kad svečiai į gamybos patalpas priimami tik darbo dienomis. Šeštadienį visi kviečiami apsilankyti...
Skaityti
Pėdų masažas
Pėda yra savotiškas kūno žemėlapis. Pėdų masažas atitinka viso kūno ir vidaus organų masažą. Masažo metu stimuliuojami taškai, esantys pėdose, taip stengiamasi paveikti vidaus organų aktyvumą. Masažuotojo prisilietimas padės susigrąžinti vidinę harmoniją ir gerą savijautą. Procedūrą sudaro: pėdų vonelė + viso kūno masažas + poilsis su arbata.
Skaityti
Kubilas
Ilsėdamiesi kaimiškoje aplinkoje, nepraleiskite progos pasimėgauti kubilo teikiamamais malonumais! 
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai