(0)

Disko golfas

Disko golfas

DISKO GOLFAS panašus į tradicinį golfą, tik vietoje kamuoliuko ir lazdų žaidėjai naudoja diskus (skraidančias lėkštesė), o taikiniu yra specialus krepšys.

Žaidžiant DISKO GOLFĄ verda džiaugsmo bei nusivylimo emocijos, kaip ir kitame mums įprastame sporte (pvz. pataikius lemiamą metimą krepšinyje ar praleidus įvartį futbole). Tačiau yra ir skirtumų. DISKO GOLFAS nereikalauja lygios su nupjauta žole aikštelės, nereikia net varžovo, kad tobulintumėte savo įgūdžius, kartais nesvarbu net oro sąlygos, jei esat pasiryžęs viskam. DISKO GOLFAS tinka bet kokio amžiaus, fizinių gebėjimų vyrui ar moteriai.

Kitos patirtys
Plaukimas baidarėmis Ūla,Merkiu ir Grūda
Baidarių nuoma Dzūkijoje su sodyba ir pirtimi "Dzūkijos uoga" sodyba  organizuoja plaukimą baidarėmis ir plaustais  10 - 18 žmonių kolektyvams Ūla, Grūda ir Merkiu. Sudarome plaukimo maršrutus, esant pageidavimui - palydime visu maršrutu. Organizuojame svečių atvežimą iš sodybos į plaukimo pradžią ir pasiėmimą atplaukus. Nuomojame visą sodybą 12- 18 žm. grupėms. Po plaukimo baidarėmis galima užsisakyti sodybos pirtį. ...
Skaityti
Gimtadieniai, išleistuvės, krikštynos
UAB “Vėjų fėja“ organizuoja teatralizuotas, kūrybines šventes. Šventė gali vykti Vėjų fėjos edukacinėje sodyboje arba Jūsų erdvėje. Vaikams pasirinkite šou programą su pasakų personažais, kurioje daugybė žaidimų, konkursų, šokių, dainelių, smagių pasivaržymų, kūrybos valandėlė ir savo rankomis sukurti darbeliai. Jaunimui ir suaugusiems organizuojame meninius-kūrybinius gimtadienius ir šventes. Gaminame papuošalus, tapome ant...
Skaityti
Klasikinis viso kūno masažas
Masažas suteikia žvalumo, energijos, sugrąžina prarastas jėgas ir puikiai tinka atsigauti po sunkios darbo dienos. Dėl intensyvių šio masažo judesių suaktyvėja organizmo kraujotaka ir medžiagų apykaita. Masažo stiprumas ir greitis pritaikomi individualiai pagal kiekvieno kliento būklę, nusiskundimus ir norimus rezultatus. Procedūrą sudaro: pėdų vonelė + viso kūno masažas + poilsis su arbata. 
Skaityti
Čiuožinėjimas ant ledo su pačiūžom
Žiemos metu apsistoję sodyboje "Bagrėnžaris" nemokamai galėsite mėgautis žiemos pramogomis. Greta sodybos yra tvenkinys, kurį šeimininkai nukasa, o tada prasideda tikrosios linksmybės - čiuožinėjimas. Pačiūžas apsistoję sodybos svečiai gauna nemokamai.
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai