(0)

Pliažo tinklinio aikštelė

Pliažo tinklinio aikštelė
Kaina
Nuo 8 €

Sodyboje „Karpynė“ įrengtos paplūdimio tinklinio aikštelės – puiki pramoga norint pasimėgauti saulės šiluma ir puikiu žaidimu. Gera draugų kompanija, karštas smėlis, azartas ir gamtos ramybė, nepaliks abejingo nei vieno. Daugiau informacijos ČIA

Kitos patirtys
Pirtis
Atsipalaiduokite po sunkių darbų pirtyje, nes tai geriausias būdas, galintis padėti pailsinti tiek kūną, tiek mintis. Puikiai tiks gimtadieniui atšvęsti ar tiesiog pailsėti po sunkios darbo dienos. Pirties name įrengta salė talpinanti 15 žmonių, aprūpinta visais patogumais.
Skaityti
Pirtininkės paslaugos
Nijolė yra masinių švenčių režisierė. Rengia bei veda šventinius pirties vakarus, kuriuose gali būti ir didesnis žmonių skaičius. Puikiai suvokia, kokią didžiulę svarbą turi ne tik fizinė sveikata, bet ir mūsų dvasinė būsena, proto ir širdies harmonija, žmogiška laimė, pirtyje rengia įvairias asmeninių ir kalendorinių švenčių apeiginius pirties vakarus.  Užsisakius Nijolės paslaugas mūsų pirtyje, taikoma nuolaida .
Skaityti
Kubilas
Pailsėkite ir atgaukite jėgas lauko kubile. Trumpam sustokite ir pabėkite nuo sunkaus, varginančio darbo, nuobodžios kasdienybės ir triukšmingo miesto. Dieviškas mau­dy­mo­si po­ty­ris ir kū­nui, ir sie­lai karštame lauko ku­bi­le, ku­riuo ga­li­ma džiaug­tis žie­mą ir va­sa­rą.  Atitrukite nuo kasdienybes, atgaukite jegas ir atgaivinkite pavargusi kuna ir prota.
Skaityti
Pasivažinėjimas keturračiais motociklais
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai