(0)

Pantoninis plaustas

Pantoninis plaustas
Kaina
Nuo 40 €
Trukmė
1 val.
Papildoma informacija
Papildoma valanda-20 Eur, plukdymas iš kitų sodybų, išplaukiant ir sugrįžtant ten pat-20 Eur.

Siūlome pramoginę apžvalginę kelionę pontoniniu plaustu nuostabiais Aukštadvario regioninio parko teritorijoje esančiais Navos, Negesčio, Baluosėlio, Baluosio ežerais. Aplankysime šio krašto įžymias vietas: meilės salą, kartuvių kalną, užsuksime į kavinę, kur turėsite galimybę paragauti į nacionalinį paveldą įtrauktu patiekalu – kokorais.

Plauste rasite: stalą su kėdėmis , ant kurio galėsite vaišintis savo atsineštais maistu ir gėrimais.

15-os vietų pontoninis plaustas skirtas poilsinėms šeimyninėms kelionėms, žvejybai, nardymui, įvairiems pobūviams: jubiliejams, krikštynoms, bernvakariams, mergvakariams, gimtadieniams, ar šiaip teminiams renginiams.

Kitos patirtys
Plaustas-klajoklis
Sodybą supa net trys ežerai - Alaušas, Giedrys ir Lankos, tad nepraleiskite progos pasiplaukioti plaustu, kuriame ne tik galėsite paminėti savo šventes, bet ir pasigrožėti nuostabia gamta. 
Skaityti
Pažintinė medaus ir midaus degustacija
Pašušvio dvaro teritorijoje, vos kelios minutės kelio automobiliu nuo ŠUŠVĖS sodybos, įkurtas bitynas, kuriame darbuojasi ir puoselėja gilias bitininkystės tradicijas sodybos šeimininkas su šeima. Čia galite susipažinti su bitininkystės tradicijomis, taip pat įsigyti šviežio medaus, vaško, pikio, bičių duonelės, natūralaus vaško žvakių. Tai pat padegustuoti pagal senąsias tradicijas gaminamo mūsų protėvių gėrimo – midaus.
Skaityti
MINI GOLF & FOOT GOLF
MINI GOLF & FOOT GOLF
Skaityti
Ekskursijų/kelionių/žygių po Lietuvos gamtą organizavimas
Geologo kelionės kviečia keliautojus pažinti ne tik žmonijos, bet ir visos Žemės raidą bei istoriją, apimančią 4,6 milijardų metų! Per šį laiką įvyko daugybė pačių neįtikinamiausių gamtinių reiškinių, vėliau nulėmusių ir žmogaus gyvenimą, veiklą, kultūrą, kartais net psichologinę būseną ar socialines problemas. Tad Geologo kelionės organizuoja gamtines ekskursijas visoje Lietuvoje (ir ne tik), kuriose supažindina plačiąją visuomenę su geologijos mokslu, jo paskirtimi, gamtine...
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai