(0)

Pirtininkės paslaugos

Pirtininkės paslaugos
Miegamų vietų skaičius
Nuo 6
Kaina
Nuo 30 €

Nijolė yra masinių švenčių režisierė. Rengia bei veda šventinius pirties vakarus, kuriuose gali būti ir didesnis žmonių skaičius. Puikiai suvokia, kokią didžiulę svarbą turi ne tik fizinė sveikata, bet ir mūsų dvasinė būsena, proto ir širdies harmonija, žmogiška laimė, pirtyje rengia įvairias asmeninių ir kalendorinių švenčių apeiginius pirties vakarus. Užsisakius Nijolės paslaugas mūsų pirtyje, taikoma nuolaida.

Kitos patirtys
Katerių nuoma
Kateriukas (iki 4 asmenų)
Skaityti
Septynių pojūčių pirties garas kartu su vedliu
Pirties dvasia kviečia visus norinčius kartu su šeima ar draugais atvykti į septynių pojūčių pirtį! Jūsų laukia išskirtinė “Septynių pojūčių” pirtis su sveikatinimosi procedūromis ir holistinėmis terapinėmis praktikomis: Gerai nuotaikai ir savijautai palaikyti; Kūnui ir sielai apsivalyti; Vidinei energijai pakelti; Imunitetui stiprinti; Emocijoms subalansuoti; Mintims nuraminti; Vidinei...
Skaityti
Šaudymas iš lanko
Nėra viskas taip paprasta, kaip atrodo pažiūrėjus Robino Hudo filmą. Įtempti lanką gali ne kiekvienas. Tad akies taiklumą galės išmėginti tik "suaugę vaikai" nuo 16 metų. Minimalus šaudymo atstumas - 20 m. Šaudymo patarimų duos ar varžybas praves kvalifikuotas instruktorius.
Skaityti
Pirtis
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai