(0)

Baidarių nuoma

Baidarių nuoma
Kaina
3 - 18 €
Papildoma informacija
Plaukiojimas šalia esančiame ežere, kaina –14 €/dienai arba 3 €/valandai. Organizuojant žygius upėmis – 18 €/parai + transportavimo paslaugos - 0,50 €/km.

Baidarės, tai puiki pramoga, norint aktyviai, įdomiai ir linksmai praleisti laisvalaikį. Kadangi greta sodybos yra ežeras, galima surengti pažintinį pasiplaukiojimą po ežero salas arba lenktynės jame. Taip pat galima rengti žygius upėmis.

Kitos patirtys
Hidromasažinis kubilas
Poilsis hidromasažiniame kubile suteiks galimybę atsipalaiduoti ir bent trumpam pabėgti nuo kasdienybės, pakeisti aplinką ir pasidžiaugti jaukiomis akimirkomis. O, kad po malonių akimikrų kubile nereiktų skubėti namo, Ungurinio ežero namai, už papildomą kainą, jums gali pasiūlyti jaukią nakvynę.
Skaityti
Garinės ir lietuviškos pirties kompleksas
Skaityti
Plaukimas baidarėmis Ūla,Merkiu ir Grūda
Baidarių nuoma Dzūkijoje su sodyba ir pirtimi "Dzūkijos uoga" sodyba  organizuoja plaukimą baidarėmis ir plaustais  10 - 18 žmonių kolektyvams Ūla, Grūda ir Merkiu. Sudarome plaukimo maršrutus, esant pageidavimui - palydime visu maršrutu. Organizuojame svečių atvežimą iš sodybos į plaukimo pradžią ir pasiėmimą atplaukus. Nuomojame visą sodybą 12- 18 žm. grupėms. Po plaukimo baidarėmis galima užsisakyti sodybos pirtį. ...
Skaityti
Kubilas
Kubilas skirtas ne tik vynui laikyti ar kopūstams rauginti. Siūlome vis labiau Lietuvoje ir Šiaurės Europoje populiarėjančią pramogą – maudynes kubile, kitaip vadinamoje japoniškoje vonioje („ofuro“). Tai ne vieną šimtmetį skaičiuojanti ir gilias tradicijas turinti procedūra, skirta ne tik kūno prausimui, bet ir šiltam laiko praleidimui su artima kompanija. Kubilas puikiai ,,nuramina” rūpesčių, streso, greito gyvenimo tempo nuvargintus...
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai