(0)

Patogus poilsis slidininkams

Patogus poilsis slidininkams

Sodyba "Ignė" įsikūrusi netolis vienos didžiausių Europoje Snow arenų, todėl tai idealus pasirinkimas slidininkų poilsiui. Sodyboje yra pritaikytas kambarys slidininkų poreikiams. Patalpoje yra slidžių kabykla ir stalas slidžių servisui. Čia galima pasiruošti slides slidinėjimo linksmybėms „Snow Arenoje“. Taip pat įrengta slidininkų batų džiovykla "Abs by Montana" - tai saugi, efektyvi ir moderni džiovykla, pritaikyta džiovinti 54 slidininkų batų poras. Džiovinimo principas – šilto oro pūtimas į batų vidų.

Pasirinkę šią sodybą galėsite ramiai ilsėtis prieš ir po smagaus slidinėjimo Druskininkų Snow Arenoje.

Kitos patirtys
Pėdų masažas
Pėda yra savotiškas kūno žemėlapis. Pėdų masažas atitinka viso kūno ir vidaus organų masažą. Masažo metu stimuliuojami taškai, esantys pėdose, taip stengiamasi paveikti vidaus organų aktyvumą. Masažuotojo prisilietimas padės susigrąžinti vidinę harmoniją ir gerą savijautą. Procedūrą sudaro: pėdų vonelė + viso kūno masažas + poilsis su arbata.
Skaityti
Pažintinė kelionė baidarėmis
Dvivietėmis plastikinėmis baidarėmis organizuojamos 1-2 dienų pažintinės kelionės Ūlos, Merkio upėmis. Pirmos dienos žygis nuo Zervynų iki sodybos Trakiškių k. Plaukimo metu galima susipažinti su etnografiniais Zervynų, Mančiagirės, Žiūrų k. Plaukdami žavėsitės gamtos paminklais - Ūlos skardžiais tarp Zervynų ir Mančiagirės, šaltiniu "Ūlos akis". Antros dienos žygis nuo sodybos iki Puvočių k. Tai 2 val. plaukimas Ūla ir 1 val. Merkiu. Galima pratęsti plaukimą iki...
Skaityti
Sauso garo pirtis
Siūlome įsigyti mėnesinį abonementą ir vienkartinį kuponą. Gera dovana draugui, kolektyvui, šeimos nariui. 
Skaityti
Lietuviškos pirties malonumai
Ant sraunaus Kirkšnovės upelio šlaito stovi tradicinė Senoji pirtis su erdvia lauko teritorija bei itin talpiomis pavėsinėmis. Kalbama, kad ši pirtis yra viena seniausių vidurio Lietuvoje! Norintiems privatumo bei mėgstantiems pasidžiaugti pirties teikiamais malonumais – idealus pasirinkimas, ypač, kai visai netoliese stovi kubilas ir krenta įspūdingos vandens kaskados.
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai