(0)

Gilių kavos ir vaistažolių arbatų edukacijos

Gilių kavos ir vaistažolių arbatų edukacijos
Kaina
2 - 3 €
Trukmė
1-1,5 val.
Veiklos laikotarpis
Edukacinė programa vykdoma visus metus
Papildoma informacija
Edukacija vedama lietuvių kalba

Atvykus į lietuviškos gilių kavos edukaciją, Jums papasakos apie gilių kavos gamybos istoriją, jos naudą sveikatai, pavaišins gilių kava.

Atvykus į Žolynų arbatos edukaciją, Jums papasakos apie arbatoms gaminti naudojamus žolynus, kada juos rinkti, kaip džiovinti, kaip daryti mišinius, apie jų naudą žmogaus sveikatai, arbatos ruošimo būdus. Jūs stebėsite kaip ruošiama arbata ir bus pateikta trijų skirtingų rūšių arbatos paragavimui. Būsite pavaišinti džiovintomis uogomis.

Kitos patirtys
Šaudymas iš lanko
Nėra viskas taip paprasta, kaip atrodo pažiūrėjus Robino Hudo filmą. Įtempti lanką gali ne kiekvienas. Tad akies taiklumą galės išmėginti tik "suaugę vaikai" nuo 16 metų. Minimalus šaudymo atstumas - 20 m. Šaudymo patarimų duos ar varžybas praves kvalifikuotas instruktorius.
Skaityti
Klasikinis veido masažas
Tai masažas, kuris efektyviai išlaiko sveiką, jaunatvišką elastingą odą. Masažas gerina kraujotaką, didina raumenų tonusą, mažina įtampą, nuovargį, galvos skausmus, gerina bendrą emocinę ir fizinę savijautą, apsaugo nuo raukšlių atsiradimo, didina odos lygumą ir stangrumą. Procedūrą sudaro: pėdų vonelė + viso kūno masažas + poilsis su arbata.
Skaityti
Šaudymas į skriejančias lėkšteles pradedančiajam
Padovanokite artimiesiems ar kolegoms nepamirštamą pramogą – šaudymą į skriejančias molines lėkšteles. Tai jaudinantis užsiėmimas, iš žmogaus reikalaujantis visiško susikaupimo, koncentracijos ir greitos reakcijos. Šis sportas tinka visiems – jauniems ir vyresniems, vyrams ir moterims. Mūsų tikslas – suteikti jums įdomią pramogą gryname ore ir išmokyti jus pagrindinių įgūdžių, reikalingų šiam įtraukiančiam sportui....
Skaityti
Vyno kerai
Pramoginis–edukacinis renginys apie senąją Lietuvos vyndarystę, kuriame išgirsite lietuviškos vyndarystės istoriją, protėvių perduoto amato subtilybes nuo uogų auginimo iki vyno pagaminimo. Renginio metu galėsite padegustuoti gaminamo vyno. Galima rinktis iš dviejų degustacijų: 1. „Vyno kerai“ degustacija 3 vyno rūšių - trukmė - 1,5 val. 2. „Vyno kerai“ degustacija 5 vyno rūšių - trukmė - 2 val.
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai