(0)

Šakočio gaminimo programa

Šakočio gaminimo programa
Kaina
Nuo 120 €
Trukmė
2 val.
Veiklos laikotarpis
Edukacinė programa vykdoma nuo gegužės mėn. iki spalio mėn.
Papildoma informacija
Edukacija vedama lietuvių, rusų, anglų kalbomis

Šakotis – šventinio stalo karalius. Be šio pyrago senovėje neapsieidavo nė vienos vestuvės. Kūlio Daubos kaime kepamo šakočio skonis sulaukdavęs puikių įvertinimų iš visos giminės ir draugų. Pats patiekalas sertifikuotas tautinio produkto paveldo ženklu. Pasiteisinęs močiutės receptas tebegyvuoja, viliamasi, kad jis bus perduotas būsimoms kartoms.

Edukacijos metu ant laužo pabandysite išsikepti pyragą – medį (taip šakotį vadina užsieniečiai) ir įsitikinsite, kad šakotį iškepti nėra lengva.

Kitos patirtys
Indėniškas būgnų ratas
Būgnų ratas suaugusiems ir vaikams Būgnų rato energija jūsų kolektyvui, gimtadieniui, vestuvėms ar tiesiog norintiems kažką naujo pažinti ir išmėginti. Norintieji ją pajusti, priimti ir tinkamai naudoti turi tam pasiruošti. Ritualas prasideda susipažinimu. Jo dalyviai tarsi iš naujo atranda ir priima save  ir aplinkinius kaip mažą Žemės kūrinijos dalelę – su meile ir pagarba. Ypač turtinga įspūdžių pažintis su indėnų muzikos...
Skaityti
Vyno kerai
Pramoginis–edukacinis renginys apie senąją Lietuvos vyndarystę, kuriame išgirsite lietuviškos vyndarystės istoriją, protėvių perduoto amato subtilybes nuo uogų auginimo iki vyno pagaminimo. Renginio metu galėsite padegustuoti gaminamo vyno. Galima rinktis iš dviejų degustacijų: 1. „Vyno kerai“ degustacija 3 vyno rūšių - trukmė - 1,5 val. 2. „Vyno kerai“ degustacija 5 vyno rūšių - trukmė - 2 val.
Skaityti
Pasivažinėjimas keturračiais motociklais
Skaityti
Šaudymas iš lanko bei pneumatinio ginklo
Norintiems ekstremalesnių pojūčių siūlome išmėginti savo jėgas bei taiklumą šaudant iš pneumatinio ginklo, o norintys prisiminti vaikystę gali pasirinkti šaudymą iš lanko į stacionarius taikinius. Apmokysime kaip reikia naudotis inventoriumi, supažindinsime su ginklais. Abi pramogos vykdomos lauke, esant geram orui.
Skaityti
Daugiau (282)
Partneriai